EN FAVOR DE LA INDEPENDÈNCIA I EL DRET A DECIDIR

En els darrers anys, s´ha parlat i molt del dret a decidir dels catalans, i de si es possible assolir la independència. Aquest debat ha guanyat actualitat amb una moció del nou partit polític de Joan Laporta, que ja es el seu antic partit polític, i  que va defensar Uriel Bertran, diputat d´ERC l´anterior legislatura i actual diputat del partit de Laporta, perdó, de l´antic partit de Laporta. Buf, quin lio. El cas es que aquestos senyors s´acullen al exercici democràtic per poder decidir, oblidant-se, segurament de forma voluntària, qüestions molt importants.

En tot estat de dret existeix una llei fonamental o carta magna, que en el nostre cas es la Constitució espanyola, votada per els ciutadans i que estableix la columna vertebral de l´Estat, com son els drets i deures fonamentals, model d´estat, la seva organització, organització del poder judicial, i fins i tot contempla el procés a seguir en una suposada reforma de la mateixa constitució.

Es un deure de tots els representants dels poder públics respectar i preservar els preceptes d´aquesta Llei fonamental i legislar d´acord amb els mateixos. Per descomptat que son legítimes les posicions polítiques en favor de reformar aspectes de la Constitució, però sempre  segons els procediments establerts. Així doncs, de la mateixa forma que el govern autonòmic no tolerarà el que una corporació local legisli sobre matèries que son de competència exclusiva de la Generalitat, la Generalitat ha de ser conseqüent i respectar les competències de titularitat estatal.

Arribats a aquest punt, vull expressar que jo estic d´acord a que es reconegui la INDEPENDENCIA i el dret a decidir DE LES PERSONES, i per reconèixer aquest dret no cal deixar de ser espanyols, ni reformar la constitució.

Crec que ess necessari que es reconegui el dret a decidir:

En matèria de sanitat, la lliure elecció de centre i metge, tal com ho hem expressat des del Partit Popular en infinitat d´ocasions.

El dret a decidir dels pares el centre educatiu que volen per als seus fills, el tipus d´educació moral i la llengua vehicular.

Poder decidir si vull iniciar una activitat econòmica, sense tantes regulacions, burocràcia i impediments, per gaudir d´independència a l´hora de prendre una decisió arriscada i valenta.

El dret a poder decidir quin lloc de treball es el mes adient per a la meva formació i les meves aspiracions, i per assolir aquest dret s´ha de crear ocupació.

El dret a decidir de les dones si volen formar part del mercat laboral, i per això torna a ser necessari crear ocupació.

Eliminar barreres arquitectòniques per donar independència a discapacitats físics, i que puguin gaudir del dret a decidir en cada moment a on volen dirigir-se sense tenir problemes d´accessibilitat.

Aquestes son les meves propostes en favor de la independència de LES PERSONES, i el dret a decidir sobre els seus DRETS INDIVIDUALS.

Anuncios

Acerca de Francis Alvarez

Secretario General del Partido Popular de Vilanova i la Geltrú. Secretario de política municipal del Partido Popular del Garraf. Miembro del consejo de administración de Vng Aparcaments. Peluquero de caballeros Presidente del Gremi Comarcal Artesà de Perruqueries del Garraf
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Una respuesta a EN FAVOR DE LA INDEPENDÈNCIA I EL DRET A DECIDIR

  1. Josefina Carretero dijo:

    Muy acertado, yo también apuesto por el derecho de todos los vilanovines, y por supuesto de todos los residentes en Catalunya en tener una mejor calidad de vida.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s